PARTNERJI PROJEKTA MOJA HIŠA PRIHODNOSTI

NOS​ILNI PARTNERJI PROJEKTA MOJA HIŠA PRIHODNOSTI

OSTALI PARTNERJI PROJEKTA MOJA HIŠA PRIHODNOSTI

Zastopnik nemškega proizvajalca naravnih ekoloških izolacij iz lesenih vlaken STEICO SE. Vsi proizvodi so najvišjega kakovostnega razreda ter se ponašajo z vsemi certifikati naravi prijazne ekološke gradnje.

Vodilni strokovnjak za celovite strešne rešitve. Vse iz ene roke: od strešnikov, krojenih po meri, do posebnih kosov in strešnih dodatkov, vse do visoko kakovostnih servisnih storitev.

Največji ponudnik različnih naravnih izolacij v Sloveniji. Ponujamo sistemske rešitve za gradnjo ekoloških pasivnih in nizko energijskih hiš iz naravnih certificiranih materialov.

Mavčno vlaknene plošče Fermacell že več kot 30 let predstavljajo sinonim za visoko kakovost, preverjeno z gradbeno biološkega vidika ter ekološko certificirano. Stabilne in nosilne, neobčutljive za udarce ponujajo mavčno vlaknene plošče vsestransko uporabnost.

Je eden pomembnejših proizvajalcev toplotne izolacije v Evropi, ki svoje izdelke trži v več kot 40 državah v Evropi in po svetu. Proizvodi Fibran XPS ponujajo energijski ščit pred temperaturnimi vplivi in ohranjajo grabene lastnosti ob dolgotrajnih obremenitvah in v vlažnem okolju.

Podjetje Granit Commerce ponuja odličnost in konkurečnost izdelkov ter strokovno svetovanje. S celovito rešitvijo za novo kopalnico vam olajšamo delo pri urejanju vašega koščka sveta. Skupaj z arhitekti so celovito rešitev zasnovali tudi za Mojo hišo prihodnosti.

Specialisti na področju talnega in stenskega ogrevanja. V tridesetih letih trdega dela smo ustvarili tehnologijo prihodnosti, ki vam zagotavlja prijetno in zdravo sevalno toploto.

Helopal je sinonim za nepercenljivo kvaliteto okenskih polic iz tehnološkega kamna. Police med drugim odlikujejo na dotik topla površina, odpornost proti vremenskim vplivom, enostavno vzdrževanje in estetsko dovršena oblika.

Specialisti na področju toplotnih izolacijskih materialov na osnovi lesnih vlaken. Naravna in ekološka lesno vlaknena fasadna plošča skrbi za prijetno bivalno klimo v prostoru in dober toplotni ovoj hiše.

Internorm kot vodilna Evropska znamka nudi zahtevnim kupcem rešitve za okna in vrata. Najboljša kakovost izdelkov s široko paleto storitev od svetovanja do montaže in vzdrževanja.

Mizarstvo Gorjanc zastopa družbo Internorm, ki je največja internacionalna znamka za okna in vrata s poudarkom na kvaliteti, dizajnu in inovacijah.

V Mizarstvu Jezeršek, d.o.o. že od leta 1978 izdelujejo lesene stopnice vrhunske kakovosti, ki so vgrajene v montažne hiše vseh slovenskih proizvajalcev doma in v tujini.

V podjetju PLANETPLUS skupaj z arhitekti oblikujejo in ustvarjajo vrata, drsna vrata in opremo interierov. V unikatni proizvodnji uporabljajo vrhunske materiale, kar zagotavlja najvišjo možno kakovost in uporabnost.

Pro Horto je družinsko podjetje, ki se več kot 30 let ukvarja z urejanjem okolja po Slovenij in tujini. Združujejo družinsko tradicijo in kakovost s sodobnimi usmeritvami ter izvirnim snovanjem idejnih in izvedbenih rešitev za oblikovanje odprtega prostora.

Podjetje Rigips se z inovativnimi izdelki na področju mavčno kartonskih plošč in suhih estrihov predstavlja tudi v Moji hiši prihodnosti. Climafit Protekto plošče, ki ponujajo sevalno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem in ploščami Clima top, ki pripomorejo k prijetnejši bivalni klimi.

Robotina kot integrator SmartGreen tehnologij v Aktivno hišo prispeva tudi integrirano fotovoltaično elektrarno in enostavno upravljanje vseh sistemov v hiši s ciljem energijske varčnosti, udobja in varnosti. Poleg tega bo vgradila lasten sistem Sunny IQ.

Skupina Roto je že preko 35 let prisotna na domačem in tujem tržišču kot uspešen proizvajalec izdelkov iz plastičnih mas.Kot pionir na področju proizvodnje polietilenskih izdelkov zagotavljajo kakovost in dolgo življensko dobo proizvodov.

Podjetje Senčila Bled sodi med vodilne slovenske proizvajalce senčil, ki tudi izven slovenskih meja slovi po visoki kakovosti izdelkov in storitev. Ponujajo celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili.

Gradijo, rušijo, adaptirajo, restavrirajo, rekonstruirajo, izvajajo specialna gradbena dela, svetujejo ter suvereno realizirajo celoten gradbeni projekt od pripravljalnih del za gradnjo pa do primopredaje objekta investitorju.

Podjetje VELUX je največji svetovni proizvajalec strešnih oken z izjemnim izborom senčil in drugih pripomočkov za strešna okna. Vse izdelke odlikuje eleganten dizajn in najboljša kvaliteta.

Podjetje D&PSolutions je bilo ustanovljeno leta 1999. V zadnjih letih so se odločili, da bodo svoje znanje ter znanje priznanih proizvajalcev talnih oblog s katerimi sodelujejo, ponudili vsem, ki želijo bivalno in delovno okolje prilagojeno svojim zahtevam in željam. Mojo hišo prihodnosti krasijo parketi Kährs.

Podjetje Edicom je v Moji hiši prihodnosti poskrbelo za celotne elektro in pametne inštalacije. Primarni sistem avtomatizacije je izveden s sistemom Control4. Sistem ogrevanja, hlajenja in prezračevanja pa je integriran preko sistema Saia burgess. Sistem Control4 je praktičen, zanesljiv in funkcijsko popolnoma odprt sistem avtomatizacije, ki ga je možno individualno prilagajati potrebam oz. željam stranke.

Arcadia načrtuje razsvetljavo ter zastopa in prodaja svetila različnih proizvajalcev. Smo člani Professional Lighting Design Association, tesno pa sodelujemo s Fakulteto za elektrotehniko, Fakulteto za arhitekturo in Fakulteto za oblikovanje. Svoje poslovanje razumemo kot ustvarjalni izziv kulturnemu okolju, zato pogosto sodelujemo z različnimi umetniki, organiziramo razstave in podpiramo umetniške projekte.

 

Partnerji pri gradnji projekta moja hiša prihodnosti