O strani

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov
V podjetju Lumar želimo varovati vašo zasebnost. Večina strani na naši spletni strani je takih, da vam ni treba izdati kakršnih koli podatkov o sebi. Da vas bomo lahko seznanjali z nekaterimi novostmi (npr. katalog prodajnega programa, prijava za prejemanje e-novic …), potrebujemo nekaj podatkov, ki omogočajo vašo osebno prepoznavo (osebne podatke) ali omogočajo, da stopimo v stik z vami. V teh primerih vas bomo prosili, da nam jih posredujete. Podatke, ki nam jih boste posredovali, ne bomo razkrili nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj za to, za kar ste jih posredovali.

Lumar ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani, za katere nima posebne osebne privolitve obiskovalca strani. Za namene statistike si podjetje Lumar pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika, predvsem pa ne obdeluje naslova IP obiskovalcev. Vzdrževalec spletne strani Lumar je Kraft&Werk d.o.o. V skladu s pogodbo z Lumarjem opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj strani. Kraft&Werk d. o. o., obdeluje osebne podatke samo v okviru pooblastil Lumarja. 

Pogoji uporabe
Opozarjamo vas, da je material na tej spletni strani izključno informativnega značaja. V Lumarju si prizadevamo redno posodabljati informacije na spletni strani, vendar ne moremo jamčiti za njihovo natančnost ob vsakem času. 
 
Izključitev odgovornosti
Za dokumente in podatke, ki so na razpolago na strani, podjetje Lumar ne jamči ali prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katere koli informacije, proizvoda ali opisanega postopka. 
 
Avtorske pravice
Vsebine in fotografije, objavljene na www.aktivnahisa.si, so last podjetja Lumar in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali kakor koli drugače distribuirati brez dovoljenja Lumarja.

Piškotki
Skrbnik uporablja tehnologijo piškotkov, ki mu omogoča sledenje vaše poti po skrbnikovi spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori kadar bodo piškotki poslani.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. 

Partnerji pri gradnji projekta moja hiša prihodnosti